Program for snittefest 2017
Lørdag d. 19. og søndag d. 20. august
Fredag d. 18
Det er muligt at ankomme fra klokken 18.00, hvor teltpladsen er åben. Der vil
være en person fra snittefestbestyrelsen tilstede.
Der er ikke noget program for
aftenen, men der vil være snittetræ og mulighed for at lave bål. De overnattene
må selv sørge for morgenmad lørdag, evt. i fællesskab.
OBS! Det er ikke tilladt at køre med bil i Boserup skov, vi
arbejder på at få tilladelse fra Skov og Naturstyrelsen til at køre op og læsse
telt og bagage af i et begrænset tidsrum. Information om dette senere.
Program
Lørdag
9.00 - Åben for indskrivning.
9.00 - Åben for indskrivning.
10.00 - Snittefest 2017 åbner med velkomst og praktiske informationer.
10.15 – 13.15 - Workshops. Tilmelding til workshops sker samtidig med tilmelding til snittefest og betaling.
13.30 - Frokost - se menu nedenfor! (tilkøbes ved bestilling).
14.30 -15.30 - Spots! - se program nedenfor. Ingen forhåndstilmelding.
15.30 - Kaffe.
16.00-17.00 - Spots! - se program nedenfor. Ingen forhåndstilmelding.
18.00 - Fælles spisning - se menu nedenfor! (kan tilkøbes ved bestilling).
Aftenhygge, gruppesnit , individuelsnit, musik, kaffe,
udstillinger, slibestation og andet.
Søndag
Morgenmad
9.00 – 12.00 - Workshops. Tilmelding til workshops sker samtidig med tilmelding til snittefest og betaling.
12.00 - Afslutning og oprydning.
Spots!
På snittefest 2017 er der lørdag eftermiddag to åbne blokke
på 1 time - spots! Du skal ikke tilmelde dig i forvejen, men kan komme og gå som det
passer dig.
Spot!-program - justeres løbende
Demo
Snit
blomster, v/Balder Egholm
Demo
Demo
Snit et sværd, for børn og barnlige sjæle, v/ Thomas Hansen
Foredrag
Foredrag
Børster og piskeris, v/Ulf Andersen Eckhart
Demo
Demo
Skæft en syl og tag den med hjem, v/Rune Malte Bertram-Nielsen. Rune
medbringer håndsmedede syle. Skæftet kan formes efter evne og lyst, helt
enkelt, med mønstrer eller måske med en figur.
Snittesnak
Snittesnak
Rune Malte Bertram-Nielsen , Jens Katballe og Heino Touborg Hansen
viser og fortæller om deres måder at snitte, bruge værktøj mm, Peter Hersted
leder samtalen.
Carvers corner
Deltagere og workshopholdere har 10 - 15 minutter til at vise og fortælle om noget snitterelevant.
Deltagere og workshopholdere har 10 - 15 minutter til at vise og fortælle om noget snitterelevant.
Mulighederne er mange, det kan være noget man laver, om en snittefestival som
man har deltaget i, om et snitte emne, vil du gerne vise noget om
snitteteknikker eller ligger du inde med spændende snittede ting lavet af en
rumænsk snitter eller.....
Der vil blive lavet et opsøgende arbejde blandt deltagerne.
Som deltager må du meget gerne byde ind med et indslag, kontakt Frank Egholm (42762379 eller egholm7@gmail.com) .
Der bliver lavet en liste, så man kan se hvad carvers corner byder på.
Vi arbejder på at arrangere andre gode 1 times indslag - spots, ideer modtages gerne. Vi vil bl.a. gerne have demonstration af vippelad, og arbejder på at finde en som vil stå for det. Byd gerne ind hvis du kan påtage dig opgaven!
SNITTEMENU 2017
Frokost lørdag
Lækker sandwich.
Frokost lørdag
Lækker sandwich.
Aften lørdag
Sagnlandsgryde.
Mør gammeldags sprængt oksemø med sæsonens økologiske grøntsager, syltede perleløg og tyttebær. Dertil blandet hjemmesylt samt knuste kartofler vendt med smør fløde og krydderurter. Desuden en perlebyg salat med blandet grønt og senneps vinaigrette.
Maden leveres af Cafe Valhalla i Gevninge.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar