Program 2017

Program for snittefest 2017

Lørdag d. 19. og søndag d. 20. august













Fredag d. 18
Det er muligt at ankomme fra klokken 18.00, hvor teltpladsen er åben. Der vil være en person fra snittefestbestyrelsen tilstede. 

Der er ikke noget program for aftenen, men der vil være snittetræ og mulighed for at lave bål. De overnattene må selv sørge for morgenmad lørdag, evt. i fællesskab.

OBS! Det er ikke tilladt at køre med bil i Boserup skov, vi arbejder på at få tilladelse fra Skov og Naturstyrelsen til at køre op og læsse telt og bagage af i et begrænset tidsrum. Information om dette senere.


Program

Lørdag
9.00 - Åben for indskrivning.

10.00 - Snittefest 2017 åbner med velkomst og praktiske informationer.

10.15 – 13.15 - Workshops. Tilmelding til workshops sker samtidig med tilmelding til snittefest og betaling.

13.30 - Frokost - se menu nedenfor! (tilkøbes ved bestilling).

14.30 -15.30 - Spots! - se program nedenfor. Ingen forhåndstilmelding.

15.30 - Kaffe.

16.00-17.00 - Spots! - se program nedenfor. Ingen forhåndstilmelding.

18.00 - Fælles spisning - se menu nedenfor! (kan tilkøbes ved bestilling).

Aftenhygge, gruppesnit , individuelsnit, musik, kaffe, udstillinger, slibestation og andet.

Søndag

Morgenmad

9.00 – 12.00 - Workshops. Tilmelding til workshops sker samtidig med tilmelding til snittefest og betaling.

12.00 - Afslutning og oprydning.





Spots!
På snittefest 2017 er der lørdag eftermiddag to åbne blokke på 1 time - spots! Du skal ikke tilmelde dig i forvejen, men kan komme og gå som det passer dig.

Spot!-program - justeres løbende

Demo
Snit blomster, v/Balder Egholm
Demo
Snit et sværd, for børn og barnlige sjæle, v/ Thomas Hansen
Foredrag
Børster og piskeris, v/Ulf Andersen Eckhart
Demo
Skæft en syl og tag den med hjem, v/Rune Malte Bertram-Nielsen. Rune medbringer håndsmedede syle. Skæftet kan formes efter evne og lyst, helt enkelt, med mønstrer eller måske med en figur.
Snittesnak
Rune Malte Bertram-Nielsen , Jens Katballe og Heino Touborg Hansen viser og fortæller om deres måder at snitte, bruge værktøj mm, Peter Hersted leder samtalen.
Carvers corner
Deltagere og workshopholdere har 10 - 15 minutter til at vise og fortælle om noget snitterelevant.
Mulighederne er mange, det kan være noget man laver, om en snittefestival som man har deltaget i, om et snitte emne, vil du gerne vise noget om snitteteknikker eller ligger du inde med spændende snittede ting lavet af en rumænsk snitter eller.....

Der vil blive lavet et opsøgende arbejde blandt deltagerne.  
Som deltager må du meget gerne byde ind med et indslag, kontakt Frank Egholm (42762379 eller egholm7@gmail.com) .
Der bliver lavet en liste, så man kan se hvad carvers corner byder på.

Vi arbejder på  at arrangere andre gode 1 times indslag - spots, ideer modtages gerne. Vi vil bl.a. gerne have demonstration af vippelad, og arbejder på at finde en som vil stå for det. Byd gerne ind hvis du kan påtage dig opgaven!


SNITTEMENU 2017

Frokost lørdag
Lækker sandwich.

Aften lørdag
Sagnlandsgryde. 
Mør gammeldags sprængt oksemø med sæsonens økologiske grøntsager, syltede perleløg og tyttebær. Dertil blandet hjemmesylt samt knuste kartofler vendt med smør fløde og krydderurter. Desuden en perlebyg salat med blandet grønt og senneps vinaigrette.

Maden leveres af Cafe Valhalla i Gevninge.





















Ingen kommentarer:

Send en kommentar